O nama

Naša misija nije povećanje lajkova i pregleda, već unapređenje poslovanja naših klijenata!

Social Media Marketing

Težimo odnosima zasnovanim na transparentnosti, upornosti, međusobnom poverenju i integritetu sa našim zaposlenima, klijentima i drugim poslovnim partnerima.

Mi smo tim mladih, ambicioznih stručnjaka koji su se okupili kako bi pružili klijentima najbolju moguću uslugu po najpristupačnijoj ceni.  

 

Razumemo da je u današnjem digitalnom pejzažu snažno prisustvo na internetu ključno za svako poslovanje koje želi da uspe. Zato smo posvećeni pomaganju našim klijentima da ostvare svoje ciljeve kroz najsavremenije strategije digitalnog marketinga, vizuelno zadivljujući dizajn i web-sajtove prilagođene korisniku. 

 

Naš tim je sastavljen od stručnjaka u širokom spektru oblasti, uključujući web-razvoj, grafički dizajn, SEO optimizaciju i marketing na društvenim mrežama. Zajedno imamo veštine i iskustvo neophodno da se uhvatimo u koštac čak i sa najsloženijim problemima i pružimo zaista izvanredne rezultate. 

 

Verujemo da je uspeh naših klijenata naš uspeh i posvećeni smo bliskoj saradnji sa njima kako bismo razumeli njihove jedinstvene potrebe i ciljeve. Bilo da ste mali startap koji želi da uspostavi snažno prisustvo na internetu ili velika korporacija koja želi da podigne svoj digitalni marketing na viši nivo, mi smo tu da pomognemo. 

 

U našoj kompaniji smo strastveni prema onome što radimo i uvek tražimo nove i inovativne načine da pomognemo našim klijentima da uspeju. Dakle, ako ste spremni da podignete svoje poslovanje na viši nivo, stupite u kontakt sa nama danas, da vidimo kako možemo da vam pomognemo! 

100+

Zadovoljnih klijenata

 

1000+

Uspešnih kampanja

 

5000+

Popijenih kafa

 

200+

Krerianih web-sajtova

 

9

Članova tima

 

3

Kancelarije

NAŠA VIZIJA

Mi pomažemo preduzećima da se razvijaju na internetu.

Strastveni smo prema našim klijentima

Naš rad govori sam za sebe. Pružamo izvanrednu uslugu prilagođenu svakom našem klijentu - velikom ili malom.

go vracar
Miro Logo
supernova
mega kids
Kraljevski ketering
fond vracar
kzm vracar
Savez sportova Vračar
Flag & Sparrow
Flag & Sparrow Underground
Flag & Sparrow Riverside